Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Alergologji

Çfarë është alergologjia?


Alergjitë stinore ashtu si edhe alergjitë e tjera, zhvillohen kur sitemi imunitar i trupit bëhet i ndjeshëm dhe reagon ndaj substancave që ndodhen në mjedis
Alergjia nga polenet karakterizohet nga lotim i syve, teshtima, ndonjëherë kollë dhe astmë me shfaqje sezonale
Disa alergji janë sezonale, ndërsa disa të tjera janë të lidhura me gjendje shëndetësore kronike si sinusiti dhe astma.
Alergjite mund të zbulohen me ane te testeve kutane alergjike dhe paneleve alergjike

Lini takim me mjeken alergologe ne nr 0682920327