Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Angiologji

Çfarë është angiologjia?


Angiologjia merret me semundjet qe lidhen me sistemin e qarkullimit te gjakut dhe sistemin limfatik Konsultohuni me mjekun angiolog per te parandaluar,keshilluar dhe per te ndihmuar ne minimizimin e cdo rreziku

dr.Medien Xhaferi