Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Klinika Medical Center ofron te gjitha sherbimet ekografike per te rritur dhe per femije

Klinika Medical Center ofron te gjitha sherbimet ekografike per te rritur dhe per femije


Prane klinikes Mjekesore Multi Medical Center ofrohen te gjitha sherbimet ekografike per te rritur dhe per femije

-EKO ABDOMINALE
-EKO DOPPLER 2 ANESI ARTERIALE
-EKO DOPPLER 2 ANESI VENOZE
-EKO DOPPLER A.KAROTIDE
-EKO DOPPLER E ARTERIES RENALE
-EKO DOPPLER TESTESH
-EKO E INDEVE TE BUTA
-EKO KOKSO-FEMORALE
-EKO MAMME
-EKO TIROIDE
-EKO TRANSFONTANELARE
-EKO ARTIKULACIONE
LINI TAKIM ME MJEKET TANE IMAZHERIST NE NR:0682920327