Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Fizioterapi

Çfarë është fizioterapia?


Fizioterapia është një nga profesionet shëndetësore që lidhet me lëvizjet e trupit dhe trajton dhimbje akute ose kronike, lëvizje dhe dëmtime fizike të cilat rezultojnë nga dëmtimi, trauma ose sëmundja tipike me origjinë muskuloskeletore, kardiovaskulare, frymëmarrëse, neurologjike dhe endokrinologjike.

Per cdo problem te aparatit lokomotor , te aparatit muskular,te shtylles kurrizore per te rriturit dhe femijet ,traumat sportive si dhe per problemt post kirurgjikale ortopedike mund te drejtoheni prane klinikes sone per te marre trajtimin e duhur

Lini takim me dr.Dorian Meta ne nr 0682920327