Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Hematologji

Çfarë është Hematologjia?


Hematologjia nepermjet analizave te gjakut merret me shkaqet,diagnozen,trajtimin,prognozen dhe parandalimin e semumdjeve te gjakut

Nqs keni probleme me :
• Anemine dhe crregullimet e tjera te rruazave te kuqe te gjakut
• Crregullime te rruazave te bardha te gjakut
• Crregullime te trombociteve
• Crregullime te faktoreve te koagulimit.

Mund te kontaktoni ne numrin tone te celularit 0682920327 per te lene nje takim me dr.Panajota Konomi hematologe ,nese ne analizat e gjakut te kryera keni devijacione nga norma apo jeni te diagnostikuar me crregullime apo patologji te elementeve te gjakut.