Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Logopedi

Çfarë është logopedia?


Jeni te shqetesuar per te folurin dhe ecurine e zhvillimin e femijes tuaj?
Klinika multi medical center ofron trajtime dhe konsulence per problematikat e te folurit dhe zhvillimit te femijet.
Nderhyrja e hershme eshte celesi

Lini takim me Logopeden ne nr cel 0682920327