Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Sherbimi i marrjes se gjakut ne shtepi ose ne zyre

Sherbimi i marrjes se gjakut ne shtepi ose ne zyre


Klinika Mjekesore Multi Medical Center ofron sherbimin e marrjes se gjakut, per kryerjen e analizave, ne shtepi ose ne zyren tuaj
Na kontaktoni ne nr 0682920327 dhe ne pak minuta jemi ne shtepi ose ne zyren tuaj