Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Pediatri

Pasojat e ndryshimit të motit tek fëmijët


Ndryshimi I menjehershem i temperarurave eshte shoqeruar me shfaqjen e virozave te stines ku me te prekur jane moshat pediatrike.Jane pikerisht keta paciente te vegjel te cilet kane nevoje te shihen sa me pare nga mjeku specialist ne menyre qe te percaktohet shkaku i virozes dhe mjekimi qe femija mund te marre.

Kur femija juaj ka,hunde te zena,ulje oreksi,ethe,dhimbje koke e muskujsh,keputje,kolle e thate,rrjedhje nga hundet ,skuqje sysh,te vjella athere duhet me patjeter te vizitohet tek mjeku pediater.

Synimi kryesor i joni eshte te ofrojmë shërbime mjekësore dhe te krijojme një ambient sa më miqësor dhe familjar për pacientët e vegjël dhe familjarët e tyre me besim të plotë se vetëm familjarët dhe mjeku pediatër e di se cfarë është më e mira për fëmijën.

Ne veprojmë si një skuadër e vetme për të ofruar më të mirën e mundshme dhe zgjidhjen optimale të çdo problematike mjekësore.

Na kontaktoni ne nr 0682920327 per te lene takim me mjeket tona pediater Dr. Mirela Xhafa