Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Neurologji

Çfarë është neurologjia?


Neurologjia eshte pjese e mjekesise e cila merret me studimin dhe trajtimin e crregullimeve te sistemit nervor

Simptomat qe ndikojne per semundjen neurologjike jane:
• Dhimbje koke
• Marrje mendsh
• Probleme me gjumin
• Shikim I turbullt
• Mpirje te duarve apo kembeve
• Veshtiresi ne komunikim
• Paralize e pjesshme apo e plote
• Dobesi muskulare
• Humbje e pjesshme ose e plote e ndjeshmerise
• Pamundesi per te ruajtur balancen apo per te koordinuar levizjet
• Dridhje te anesive (Tremor)

Disa nga semundjet kryesore jane :
• Semundja Alzheimer
• Epilepsia
• Skleroza Multiple
• Semundja e Parkinson-it
• Migrena

Kontaktoni ne numrin tone te celularit : 0682920327 per te lene nje orar me mjeken tone neurologe dr.Mimoza