Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Nutricion

Çfarë është nutricion?


Intoleranca ushqimore eshte veshtiresia per te tretur ushqime te caktuar dhe te pasurit e nje reagim fizik te papelqyeshem ndaj nje ushqimi te caktuar.
Numri I personave qe besohet se jane intolerante ndaj ushqimit eshte rritur pergjate viteve te fundit.

Simptomat e intolerances ushqimore jane:
• Dhimbje barku
• Fryrje barku
• Diarre,kruarje
• Dhimbje koke

Tipet me te zakonshme te intolerances ushqimore jane:
• Ndaj laktozes
• Ndaj kafeines
• Ndaj histamines
• Ndaj embelsuesve
• Ndaj glutenit

Per te diagnostikuar ushqimet ndaj te cilat organizmi juaj eshte I ndjeshem nutricionistja keshillon kryerjen e testit te intolerances ushqimore ku merret nje sasi e paket gjaku per te evidentuar reagimin e IgE ndaj ushqimeve te caktuara e me pas per te percaktuar nje diete te personalizuar ne baze te rezultatit te analizes.

Cmimi intoleraces ushimore kushton 22000 lek dhe perfshin konsultem me doktoreshen dietologe,testin e intoleraces,dieten e personalizuar

Lini takim me mjeken tone nutricioniste ne numrin 069292032