Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Ofertë

Gezuar Festat e Fundvitit


Klimika Mjekesore Multi Medical Center ju uron Gezuar Festat e Fundvitit
Me rastin e festave klinika ju ofron 30 % skonto, per cdo konsulte me mjekun specialist dhe per cdo analiza laboratorike,deri ne daten 31 Dhejtor.

Ju Mirepresim