Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Onkologji

Çfarë është onkologjia?


Onkologjia është një degë e mjekësisë që merret me parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit.

Kontrolli i kancerit rekomandohet për kancerin e gjirit,qafës së mitrës, zorrës së trashë dhe te mushkërive.

Shenjat dhe simptomat zakonisht varen nga madhësia dhe lloji i kancerit.

Shkaktaret:
1.Duhani
2.Alkooli
3.Obeziteti
4.Mosha e avancuar
5.Ndryshimet ne gjene te caktuara.
6.Agjente infektive.
7.Imunosupresioni(Pergjigjia imune e trupit)

Lini takim me dr.Onkologe ne nr 0682920327