Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

ORL

Çfarë është ORL?


Nje tjeter specialitet qe mund te gjeni prane klinikes tone eshte ORL, specialitet i cili merret me problematikat e hundes, veshit dhe fytit.

Disa nga shenjat qe tregojne se duhet te konsultoheni me mjek ORL jane:
-Dhimbje veshi
-Dhimbje fyti
-Ngjirje zeri
-Veshtiresi ne gelltitje
-Ulje te degjimit
-Dhimbje koke dhe sekrecione te hundes (qe mund te lidhet me sinuzitin)
-Zhurma ne vesh
-Marrje mendsh etj.

Ne moshat pediatrike jane te shpeshta ngecja e trupave te huaj ne rruget e frymemarrjes, ne hunde ose vesh. Rekomandohet heqja sa me shpejt e ketyre trupave per te shmangur pasoja me te medha.

Lini takim me mjekun tone ORL cdo dite nga e E Hena-Shtune ora 8am-8 pm ne nr:0682920327