Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Ortopedi

Çfarë është ortopedia?


Ortopedia eshte dege e mjekesise e cila përfshin parandalimin dhe trajtimin e deformimeve të lindura dhe të fituara të sistemit muskulo-skeletor dhe trajtimi i sëmundjeve që jane në organet e mbështetjes dhe lëvizjes si kolona vertebrale, gjymtyrët, artikulacionet, etj.
Mjeku ortoped me ane te vizites, grafise, skanerit, rezonances si dhe me ane te matjese se densitetit kockor (DEXA) arrin te percaktoje problemet qe ju keni.

Lini takim me mjekun Ortoped ne nr 0682920327