Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Pediatri

Çfarë është pediatria?


Ndryshimi i menjehershem i temperarurave eshte shoqeruar me shfaqjen e virozave te stines ku me te prekur jane moshat pediatrike.
Jane pikerisht keta paciente te vegjel te cilet kane nevoje te shihen sa me pare nga mjeku specialist ne menyre qe te percaktohet shkaku i virozes dhe mjekimi qe femija mund te marre.
Kur femija juaj ka,hunde te zena,ulje oreksi,ethe,dhimbje koke e muskujsh,keputje,kolle e thate,rrjedhje nga hundet ,skuqje sysh,te vjella athere duhet me patjeter te vizitohet tek mjeku pediater.

Synimi kryesor i joni eshte te ofrojmë shërbime mjekësore dhe te krijojme një ambient sa më miqësor dhe familjar për pacientët e vegjël dhe familjarët e tyre

Me besin të plotë se vetëm familjarët dhe mjeku pediatër e di se cfarë është më e mira për fëmijën
Ne veprojmë si një skuadër e vetme për të ofruar më të mirën e mundshme dhe zgjidhjen optimale të çdo problematike mjekësore.

Na kontaktoni ne nr 0682920327 per te lene takim me mjeken tone pediater:
dr.Mirela Xhafa