Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Test serologjik

Test serologjik


Klinika Mjekesore Multi Medical Center ne prag te festave ju ofron kryerjen e testeve serologjike igg dhe igm, per te kuptuar nqs e keni kaluar apo jo covid -19, per vetem 2600 lek te reja

Oferta eshte e vlefshme deri ne daten 31 dhjetor