Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Ulçera e stomakut. Si ta parandalojmë atë.

Ulçera e stomakut. Si ta parandalojmë atë.


Ulçerat e stomakut, të cilat njihen edhe si ulçera gastrike, janë plagë të dhimbshme në mukozën e stomakut. Ulçera e stomakut ndodh kur shtresa e trashë e mukusit që mbron stomakun tuaj nga lëngjet e tretjes zvogëlohet. Simptomat :

• Dhimbje stomaku
• Humbje peshe
• Të vjella
• Fryrje barku
• Gromësima
• Urth
• Anemi, lodhje, lëkurë më të zbehtë
• Jashtëqitje te errëta


Parandalimi i ulçerës së stomakut: 👉🏻Për të parandaluar përhapjen e baktereve që mund të shkaktojnë ulçer në stomak, lani duart rregullisht me sapun dhe ujë. Gjithashtu, sigurohuni që të pastroni siç duhet të gjithë ushqimin tuaj dhe ta gatuani plotësisht si duhet. Nëse keni ndonjë nga simptomat e mësipërme dhe doni të keni më shumë informacion, na kontaktoni në:
☎️+355682920327
𝘒𝘭𝘪𝘯𝘪𝘬𝘢 𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿
𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹 & 𝗛𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵
Klinikë mjekësore për të gjitha specialitetet!
🕒 Hapur 8:00 - 20:00 | E Hënë - E Shtunë
📍 Adresa: Rr. Tish Dahia, Kompleksi KIKA 2