Kontakt Të rejat e fundit Mjekët tane Paketat tona Specialitetet tona

Urologji

Çfarë është urologjia?


Urologjia është fusha e mjekësisë që përqendrohet në sëmundjet e traktit urinar,veshkat,fshikëzën urinare,testikujt,prostaten,penisin dhe traktin riprodhues mashkullor.

Urologët diagnostikojnë dhe trajtojnë sëmundjet e traktit urinar si tek burrat ashtu edhe tek gratë.

Ata gjithashtu diagnostikojnë dhe trajtojnë çdo gjë që përfshin traktin riprodhues te burrat.

-Urologjia femërore përqendrohet në kushtet e traktit riprodhues dhe urinar të një gruaje.

-Infertiliteti mashkullor, i cili përqendrohet në problemet që parandalojnë një burrë të konceptojë një fëmijë me partnerin e tij.

Ne qofte se keni nje nga keto probleme lini takim me mjekun urolog Dr.Eugent Tata ne nr:0682920327